kaitoi
Rapua ma te momo

whakangahau
Takashi Osaka

Whai muri i tana whiwhinga mai i te tari puoro rorohiko o tenei kaareti hiko, i ako ia ki tawahi i te Liverpool Institute For Performing Arts i te UK, ka mutu tana Tohu Paetahi Toi mo te Waiata.
I muri i tana hokinga ki Hapani, ka hiahia ia ki te whakawhanake i te Satsuma biwa, he tino whakatutukitanga a tona tupuna tupuna a Shizumizu Matsuda, me te ako i raro i a Kakushin Tomokichi.
I te tau 2002, i te whakanuitanga o te 35 tau o te Japan Ikebana Art Association, me te Kaiwhakaako Kakushin Tomoyoshi, i whakanuia ia ki te mahi i mua i a Her Imperial Highness Princess Hitachi, ka eke ki runga i te atamira mo te wa tuatahi. I puta mai i te akomanga 49 o te NHK Hogaku Technician Training Association.I ako i nga tikanga waiata me nga ginei i raro i a Seirin Tsubota.
I ako a Kinshin-ryu Biwa i raro i a Josui Itakura.
I te marama o Haratua 2013, i mahi ia i tetahi mahi whakatapua i te 5th Enoshima Shrine Dedicated Biwa Festival.I tua atu, kei te hiahia nui ia ki te whakawhanake i nga momo mahi penei i te whakaari tahi me nga waiata o etahi atu momo.Kaiako-a-waa i te Whare Wananga o Ehime.
[Hītori ngohe]
I puta ki te Hui Toi a Japan Ikebana Art Association 35th Anniversary Celebration
I puta mai i "Hana Ichigo" na Kakushin Tomoyoshi me Satsuma Biwa
I whakaritea me te pupuri i a "Hanahitoe", he roopu o nga akonga a Tomoyoshi Kurushin
I puta i roto i te "Hogaku Ishin mahi tahi" na te Kawana Damon
I puta ki Tokyo Opera City Omi Gakudo "Hana Konohete Waa"
I puta hei kaiwaiata i roto i te whakaari o mua o te NHK "Taira no Kiyomori"
He maha nga ahuatanga penei
[Momo]
Satsuma Biwa
【Whārangi kāinga】
[whārangi facebook]
[Twitter]
[Instagram]
[Hongere YouTube]
[Karere ki nga kainoho o Itabashi]
Kaore i te maha nga waahi ki te wheako i te tangi o te biwa, engari ka rongo koe, ki taku whakaaro ka mau koe i te ataahua o te puoro biwa!
Kei te pirangi au ki te hora i nga hitori me nga tikanga o Itabashi Ward!