kaitoi
Rapua ma te momo

puoro
Takamori Arai

I puta mai i te Whare Wananga o nga Toi o Tokyo i te tihi o tana karaehe me te wikitoria i te Tohu Waiata Acanthus.I riro i a ia te Tohu Nui Ibra tuatahi a Hapani na roto i te whakatau kotahi a nga kaiwhakawa, a ka aro atu i tana uiuinga me Mrs. Devi Sukarno, nana nei i noho hei tiamana mo te kaiwhakawa, i whakaatuhia i roto i te moheni taputapu aho Sarasate.Carnegie Hall i New York me nga huihuinga waiata i Sicily, Itari.
I whanau ki Nagoya City.I ako me pehea te purei violin i te Tikanga Suzuki i raro i a Katsumi Miyajima.Whai muri i tera, i ako ia i raro i a Eriko Ichikawa i te Kura Waiata o Nagoya, a, i muri i tana haerenga ki te kura tuarua o Nanzan, ka uru atu ia ki te Whare Wananga o nga Toi o Tokyo.I a ia i te whare wananga, i mahi tahi ia me Kazuki Sawa i te konohete o te ata, ko Douglas Bostock i te konohete hei whakamohio i nga tauira hou, me Ken Takaseki i roto i te konohete moemoea o te puni tuwhera me te Whare Wananga o Toi Toi Philharmonia o Tokyo, a, i kowhiria hei kaitono. he maha nga wa o te kaiwaiata..
Kua ako ia i raro i a Takashi Shimizu, Edward Schmieder, Pierre Amoyal, Esther Pelleni, me Yang Sungshik.I ako i nga puoro ruma i raro i a Katsuya Matsubara, Takako Yamazaki, Toshihiko Ichitsubo, me Susumu Aoyagi.I ako ia ki tawahi hei tauira karahipi ki te Whare Wananga o Te Whare Wananga o Amerika.I whakatangihia me te Temepara Symphony Orchestra, na David Haythe i whakahaere.Whai muri i tana hokinga ki Hapani, ka puta i te Kura Paetahi o te Whare Wananga o Tokyo.
I tohua mo te Whakataetae Waiata o Hapani, he whiringa toa i te Whakataetae Violin International Bartok, me te maha atu o nga tohu. I te tau 2014, i tohua ia mo te kaupapa tautoko mahi puoro a Yamaha Music Foundation.
I te tau 2019 me te 2021, ka mahi ia ki te Hui Waiata o Los Angeles Ipalupiti International.I a ia e kaha ana ki te mahi waiata takitahi me te ruuma, ka tukuna ano ia e te General Incorporated Foundation Regional Creation me te whakahaere i nga mahi toro atu ki nga kura tuatahi me nga kura tuarua.I tenei wa, ko Tokyo University of the Arts COI Kaitohutohu, Musashino Academia Musicae Graduate School Commissioned Performer.
[Hītori ngohe]
2019 tau
I puta i roto i nga korero tohu tohu i te Kura Paetahi o te Whare Wananga o Tokyo
2020 tau   
Ko te rangatira o te konohete takitahi me te violin takitahi i "Akira Senju Maramataka Konohete 2020"                               
2021 tau                        
La Petite Fol Journée Marunouchi Area Concert [He huihuinga hui na te Whare Wananga o te Whare Wananga o Tokyo (hotaka SP)] me te Perehitini Kazuki Sawa o te Whare Wananga o Tokyo https://www.youtube.com/watch?v=MmadEBhZLiE 
I tua atu, kua puta ia ki nga konohete maha o waho me nga konohete wharekai.  
[Momo]
violin
[Instagram]
Uiui (mo nga tono ahua huihuinga)
[Karere ki nga kainoho o Itabashi]
Ka whakahaerehia ano e matou he konohete me nga korero whakahoa e pai ai te katoa, te nuinga o te warowai o Itabashi.I tua atu i nga waiata puoro, kei a matou ano te repertoire o nga waiata waiata ataahua penei "Hamabe no Uta", "Hatsukoi", me "Yoimachigusa", me te hiahia kia maha ake nga tangata ki te whakarongo ki nga tangi ataahua o te violin.
[Riataata YouTube]