kaitoi
Rapua ma te momo

puoro
Hironori Naganuma

I whanau i Hitachi City, Ibaraki Prefecture.I puta mai i Ueno Gakuen Junior College i te tihi o tana karaehe.I puta mai i te Whare Wananga o Ueno Gakuen.I puta i te kura paetahi o Musashino Academia Musicae.Whai muri i tana mahi whakangungu i Musashino Academia Musicae, e kaha ana ia hei kaiwaiata i Tokyo.
I roto i nga waiata puoro, i a ia e kuraina ana i te Whare Wananga o Ueno Gakuen, i te tau 2018 i takaro ia ko Frank, tetahi o nga tino kaikawe, i roto i te opereta "Komori", he kaupapa mahi tahi me tetahi kaikorero i te whare wananga ano.I taua tau ano, i mahi ano ia hei kaiwaiata bass i roto i te "Messiah" i roto i nga mahi whakatangitangi o te whare wananga.
I te tau 2019, i a ia e ako ana i Musashino Academia Musicae, i toa i te Grand Prix (tuanga tuatahi) i te whakataetae Kosma Vocal Music.I takarohia te mahi a Guglielmo i roto i te "Così fan tutte" i roto i te whakaaturanga akoranga opera i tohua e te whakamatautauranga o te kura, me te mahi a Belcole i roto i te "Così fan tutte" me te "Elixir of love" i roto i te whakaaturanga akoranga opera i te tau e whai ake nei. . He toa o te Whakataetae Ipu Paapa Nui 1.
[Hītori ngohe]
2016 Waiata takitahi i te Whare Wananga o nga Waiata me nga Toi Toi o Vienna "Ristsaal".

I te tau 2018, i takaro ia i te mahi a Frank i roto i te opereta studio waiata "Komori".

I te tau 2018, i mahi ia hei kaiwaiata bass i roto i te "Messiah" i roto i nga mahi a te whare wananga.

I te tau 2019, i toa ia i te Grand Prix (tuanga tuatahi) i te whakataetae Kosma Vocal Competition.

I te tau 2019, ko ia te mahi a Guglielmo i roto i te whakaaturanga akoranga opera a Musashino Music University "Cosi fan tutte".

I te tau 2020, ko ia te mahi a Guglielmo i roto i te whakaaturanga opera akoranga a Musashino Music University "Cosi fan tutte" me te mahi a Bellcore i "The Elixir of Love".

2022 I puta ki Tokyo Metropolitan Theatre Concert Opera vol.8 Bizet / Waiata Waiata "Arles Woman".

2022 Toa o te whakataetae Kapu Paapa Nui.

2022 I puta hei kaiwaiata opera i "Itabashi Gallery Art Festa" i Oyama, Itabashi-ku.
[Momo]
Kaiwaiata Opera (Baritone)
Uiui (mo nga tono ahua huihuinga)
[Karere ki nga kainoho o Itabashi]
Kia ora koutou katoa e noho ana i Itabashi Ward.
Ko Daisuke Naganuma ahau, he kaiwaiata opera.
Na roto i te waiata, ka tukuna e matou te koa me te whakaora o te waiata.
Ka whakapau kaha matou ki te hanga i tetahi atamira e hanga ana i te whakaaro kotahitanga i waenga i te hunga whakarongo me nga kaihaka, me te ngana ki te whakarato i te oranga puoro tino pai.