kaitoi
Rapua ma te momo

puoro
Kiyomi Amada

I oti i a Ahorangi Franz Donner raua ko Kurtu Equilz te akoranga tohu paetahi i te wananga i te Whare Wananga o nga Waiata me nga Toi Whakaari Vienna.Kua oti i a Tokyo Opera Institute. 1995 I tu te korero tuatahi. 1999 I puta i tetahi konohete o waho i te Hui Waiata Carini i Sicily.I eke ki te 18th Itabashi Ward Classical Music Audition.I whiwhi i te 16th Chanson Concours Encouragement Prize me te 2000th Chanson Concours Singing Prize i te tau 17.Ko Itabashi Cultural Goodwill Ambassador i Burlington, Kanata. Konohete tahi i Tokyo Opera City Recital Hall i te tau 2003. 2005 I whakahaerehia he korero i te Whare Taonga Toi o Tokyo Teien. I te tau 2007, i mahi ia i tetahi konohete hahi i Roma.I te marama o Hepetema o taua tau ano, ka whakahaeretia e ia he korero korero i te Suntory Hall Blue Rose (te whare iti o mua), i pai te manaaki. I te tau 9, i tukuna e ia he korero korero i te Haahi Rongopai a Sharon, he kaiwaiata takitahi i roto i te oratorio "Messiah", me te mahi i nga konohete salon.I roto i te opera, i puta ia i "Cosifantutte" Dorabella, "Hansel and Gretel" Whaea, "Rigoletto" Maddalena, "Carmen" Mercedes, etc.He mema o Tokyo Opera Produce.
[Hītori ngohe]
1995 I tu te korero tuatahi. 1999 I puta i tetahi konohete o waho i te Hui Waiata Carini i Sicily.I eke ki te 18th Itabashi Ward Classical Music Audition.I whiwhi i te 16th Chanson Concours Encouragement Prize me te 2000th Chanson Concours Singing Prize i te tau 17.Ko Itabashi Cultural Goodwill Ambassador i Burlington, Kanata. Konohete tahi i Tokyo Opera City Recital Hall i te tau 2003. 2005 I whakahaerehia he korero i te Whare Taonga Toi o Tokyo Teien. I te tau 2007, i mahi ia i tetahi konohete hahi i Roma.I te marama o Hepetema o taua tau ano, ka whakahaeretia e ia he korero korero i te Suntory Hall Blue Rose (te whare iti o mua), i pai te manaaki. I te tau 9, i tukuna e ia he korero korero i te Haahi Rongopai a Sharon, he kaiwaiata takitahi i roto i te oratorio "Messiah", me te mahi i nga konohete salon.I roto i te opera, i puta ia i roto i "Cosifantutte" Dorabella, "Hansel me Gretel" whaea, "Rigoletto" Maddalena, "Carmen" Mercedes.
Ka whakahaerehia e ia he korero salon i te Yokohama Music Hall Celerem.
[Momo]
soprano puāwaitanga
Uiui (mo nga tono ahua huihuinga)
[Karere ki nga kainoho o Itabashi]
Ia tau, ka mahi tahi matou me te katoa i roto i nga kaupapa ngahau penei i nga konohete whanau me nga kaupapa opera.Ka koa ahau mena ka taea e au te noho pai ki te waiata mai i tenei wa.